ЛОКАЦИЈА-ВИЛА ВРЖАЛСКИ

Вилата се наоѓа во склоп на селото Стење на 50 метри оддалеченост од езерото. Со сетирање на Google Maps на: приватно сместување Vila Vrzаlski, вашето возило ке дојде на вистинското место.

Песочна плажа се протега по целата должина на селото, но средена е само главната плажа која се наоѓа на крајот од селото на околу 350 метри оддалеченост од Вила Вржалски.

Powered by Phoca Maps

ПОНУДА

Надморската височина во комбинација со изобилната разновидна флора и езерската алга, направила идеална клима за подобрување на крвната слика и дишните патишта, како на децата така и возрасните. Со право уште од поранешната СФРЈ, на растојание од само 1 км,  овде е изградена болница за лечење на астма која и денес е во функција.
Стење далеку од градскиот метеж и динамичниот живот, располага со неколку ресторани и продавници и одлично уредена плажа каде може да поминете прекрасен одмор, да ги наполните батериите и се вратите спремни за секојдневните обврски.

Vrzalski Photography

stock photography, photo session, fashion magazine
Banner
Kоntakt e-mail: vrzalec@yahoo.com