Contact

Information: За информации и резервации контактирајте на e-mail или телефон:


 • +38978203047, +38978408906

 • g.metodi@gmail.com

 • www.vilavrzalski.com

ПОНУДА

Во подножјето на планината Галичица, по должина на западниот брег на Преспанското езеро на надморска височина од 855 метри се наоѓа селото Стење.

Надморската височина во комбинација со изобилната разновидна флора и езерската алга, направила идеална клима за подобрување на крвната слика и дишните патишта, како на децата така и возрасните. Со право уште од поранешната СФРЈ, на растојание од само 1 км,  овде е изградена болница за лечење на астма која и денес е во функција.

Стење далеку од градскиот метеж и динамичниот живот, располага со неколку ресторани и продавници и одлично уредена плажа каде може да поминете прекрасен одмор, да ги наполните батериите и се вратите спремни за секојдневните обврски.

Објектот „Вила Вржалски'' е нова градба и располага со:

 • - 3 трокреветни соби (еден дупли кревет 140х180 и еден единичен кревет 90х180)
 • - заедничко wc-купатило со топла вода од сончев колектор
 • - заедничка кујна со електричен шпорет со рерна и опрема за готвење и јадење
 • - заеднички замрзнувач со 3 фиоки (за секоја соба по една)
 • - 3 фрижидери-одржувачи (за секоја соба по еден)
 • - скара на ќумур, скара на плин и фурна
 • - хидромат за одржување константен притисок на водата во објектот
 • - заедничка тераса
 • - голем тревнат двор
 • - сопствен паркинг простор
 • - Free WI-FI

 

Ве очекуваме, Повелете!

 

Вила Вржалски - навечер

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrzalski Photography

stock photography, photo session, fashion magazine
Banner
Kоntakt e-mail: vrzalec@yahoo.com